Serierna är här !

Blir lika glad varje höst då serierna börjar igen. visst, många serier får jag vänta på tills årsskiftet ännu men de flesta börjar nu. här är vad jag kommer titta på i höst dag för dag. Iår är dessutom första året nånsin vad jag minns som jag har minst en serie varje dag för nu har TBBT flyttats från fredag till tisdag, så tummen upp för det ! 
 
Måndag:
 
Once upon a time - uppe i säsong 4 och hoppas att de hittar på nåt superspännande och annorlunda, som första halvan av säsong 3, älskade den ! 
 
 
Tisdag: 
 
The Big Bang Theory - möjligtvis min favorit sitcom of all time ! så otroligt rolig serie som inte känns urtvättad efter 7 säsonger. Välkomnar säsong 8 ! 
 
 
 
Onsdag: 
 
(Cougar Town, Pretty Little Liars och Glee får jag vänta på ti nångång i framtiden)
 
Chicago Fire - Säsong 3 av Chicago Fire började förra veckan och just nu vet ja int riktit va ja ska tro om denhär säsongen. hoppas den blir bra dock..
 
 
Torsdag:
 
Chicago PD - Spinoff från Chicago Fire och at the moment favoriten av Chicago serierna. Av en stor orsak förstås men för att inte spoila håller jag tyst. + att PD har Sophia Bush, hehe blir inte bättre än så ! PD började sin andra säsong förra veckan.
 
 
Fredag: 
 
Greys Anatomy - välkommen, säsong 10. mjeh not so much. tycker att serien skulle ha slutat senast förra säsongen men då jag endå har sett såhär långt kan jag inte sluta nu, blir nog bara tvungen att se de resterande säsongerna också. håller tummarna att serien gör en vändning till det bättre. En bild från då serien var som bäst ! 
 
 
Vampire Diaries - Börjar kanske också kännas lite som en långkörare men älskar den endå fortfarande ! Säsong 5 slutade mystiskt och kan inte vänta tills jag får veta vad som händer ! på fredag låser jag in mig på rummet en timme och bara njuter ! VD är nog den serien jag väntar mest på av dessa. 
 
 
Livet enligt Liza | | Kommentera |
Upp