Sjuka skrattmuskler och bubbliga magar

Kan nog säga att med vänner som de jag har orkar man inte umgås många dagar i rad. Det är jobbigt för skrattmusklerna, magen och huvudet. För att inte tala om att det är så dyrt.. Har nog skrattat för resten av året idag. 

Steg upp tidigt, åt morgonmål och drog sen ut på äventyr i stan. Grät en glädjetår eller två vid fina lilla butiken Fiancée och tog sen bussen till ett shoppingcenter utanför stan. Åt på en lokal hamburgarrestaurang och var bubbliga i magen resten av dagen. Spenderade ett par euron, drack varsin smoothie (och planerade var vi ska äta senare under kvällen trots våra svällda magar) och sen for vi tillbax till Maddes. Tog det lugnt ett tag och for sen på en liten (läs 7km lång) promenad, träffade Markus och åt god mat allihopa. Kiitos kiitos x400 för sällskapet ! Skulle gärna ha somnat redan 9 men vi tvingade oss igenom lite basket, sång och dans innan vi fick ge oss. 

Imorgon åker vi hem och kvällsskiftet väntar direkt. Work hard play hard. 

Tusen tack finisar fö ett par roliga dagar , för alla fina presenter och för att ni finns. Men nu måste vi vila skrattmusklerna tills nyåret ! 


| | Kommentera |
Upp