Sjuka skrattmuskler och bubbliga magar

Kan nog säga att med vänner som de jag har orkar man inte umgås många dagar i rad. Det är jobbigt för skrattmusklerna, magen och huvudet. För att inte tala om att det är så dyrt.. Har nog skrattat för resten av året idag. 

Steg upp tidigt, åt morgonmål och drog sen ut på äventyr i stan. Grät en glädjetår eller två vid fina lilla butiken Fiancée och tog sen bussen till ett shoppingcenter utanför stan. Åt på en lokal hamburgarrestaurang och var bubbliga i magen resten av dagen. Spenderade ett par euron, drack varsin smoothie (och planerade var vi ska äta senare under kvällen trots våra svällda magar) och sen for vi tillbax till Maddes. Tog det lugnt ett tag och for sen på en liten (läs 7km lång) promenad, träffade Markus och åt god mat allihopa. Kiitos kiitos x400 för sällskapet ! Skulle gärna ha somnat redan 9 men vi tvingade oss igenom lite basket, sång och dans innan vi fick ge oss. 

Imorgon åker vi hem och kvällsskiftet väntar direkt. Work hard play hard. 

Tusen tack finisar fö ett par roliga dagar , för alla fina presenter och för att ni finns. Men nu måste vi vila skrattmusklerna tills nyåret ! 


| | Kommentera |

Midnattsbloggar från Åbo

Sovd 3 timmar förra natten och endå ligger jag här efter en lång och rolig dag och orkar inte sova .. Sätter på favoriten Justin Bieber (är detta månne min 24 års kris?) och bloggar lite. 

Idag har vi pratat gamla minnen, shoppat, ätit god mat, skrattat tills vi gråtit och gråtit tills vi blöder näsblod. Okej det sista var jag under en av de sista scenerna i sista hunger games filmen som vi såg på bio. Måste säga att fastän jag gråter varje dag åt t.ex. Ellen eller någon serie eller låt har jag aldrig gråtit så hårt att jag börjat blöda näsblod. Det nådde en helt ny nivå idag alltså. Filmen då.. Väldigt rättvis filmatisering av den fantastiska avslutande delen i bokserien. Sen hade vi långa diskussioner på fin svensk-finska (svinska?) . Kommer nog ha en ordentlig skrattkrapula imorgon. 

Avslutar med ett par bilder som jag så duktigt lyckats ta under dagen. 


Lyssnar på ted och kaj podden
 på tåget och skrattar ner oss. Som vanligt.


| | Kommentera |

Varför har ingen sagt åt mig...

De flesta serier jag börjar följa älskar jag, de jag bara gillar lite är väldigt få. Har så många favoriter, eftersom de är från olika genrer är de svåra att jämföra,  men min absoluta favorit är One Tree Hill. Har sett hela serien 2 gånger och säsong 4-9 tre gånger. Den serier betyder så förbaskat mycket och jag kan relatera på ett nytt sätt varje gång jag ser den. Det finns inga karaktärer jag bryr mig om mer än Brooke Davis (Sophia Bush my love) och gänget. Skulle kunna prata om det här hur länge som helst. 
 
Serier som ofta rekommenderas åt såna som gillar OTH är Gossip Girl, The OC och Gilmore girls. De två första har jag sett. Gossip Girl var helt ok, inget mer. The OC gillade jag mycket (jamenar, jag absolut älskar Seth Cohen!) men den var lite för deprimerande för min smak, lite för mycket problem. MEN VARFÖR har jag inte sett Gilmore girls tidigare ?? Har sett de första 5 avsnitten idag och känner på mig att jag har nåt super framför mig ! Många skådisar jag älskar från tidigare (bäst idag: Sam från Supernatural som i Gilmore girls heter Dean, hahah !) och den är helt enkelt riktigt feel-goodig. Ska fösöka att inte sluka alla 7 säsonger redan i november.. 
 
 
Livet enligt Liza | | Kommentera |
Upp