Ikea gör barnens teckningar till verklighet

Såg den här artikeln för några dagar sen och tyckte det var så gulligt. Barn har alltså fått rita teckningar på figurer och monster och så har Ikea gjort dessa till kramdjur. För varje såld leksak går 10kr till Unicef och Rädda barnen. Mina tre favoriter ser ni mot slutet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
De här 3 är mina favoriter och skulle absolut köpa dem om jag skulle vara på väg till Ikea snart. Så skulle jag få spara dem till mina framtida barn. De är ju för söta ! 
 
 
 
 
 
 
 
Livet enligt Liza | | Kommentera |

Mug cakes

Min pojkväns syskonbarn sålde jultidningar i år och som vanligt köpte jag lite småsaker av dem. Här är en av dem, en receptbok på mug cakes. Jag och Benny provade ett av recepten ikväll och bjöd min familj på smakprov. Receptet vi provade var marshmallowswirl och det blev riktigt gott ! Inte så snyggt kanske men gott. 
 
 
Livet enligt Liza | | En kommentar |

TBT - Rethymnon 2015

Eftersom jag missat ett helt år med minnesvärda ögonblick här på bloggen kommer jag använda torsdagen som tillbakablick på några stora händelser. Throwback Thursday ni vet. 
 
Idag blir det flashbacks från höstens södernresa som gjordes till Rethymnon, Grekland tillsammans med Benny, Gigga och Julius. Vi var där en vecka och hade riktigt fint väder, tog det lugnt och bara njöt. Det får bli ett bildinlägg. 
 
 
Började vår resa med att åka till Helsinfors och se Hjk-Liverpool. Rätt så lite folk och kallt som 17 men häftigt ändå. Sen sov vi på flygfältet hela natten innan flyget tog oss till Grekland. 
 
 
 
 
De här två gjorde resan ännu mer spännande genom att förlova sig ! Bröllop blir det i Augusti 2016 !
 
 
Den absolut varmaste dagen bestämde vi oss för att spela minigolf. Big mistake. Men roligt var det ändå, kaniner sprang löst lite här och var och kalkoner som skrek till nu som då. Och såklart vann jag i spelet. Yay me. 
 
 
 
Firade Giggas och Julius förlovning med bästa maten på hela resan + vin. Det sistnämnda var ingen hit. 
 
 
 
 
Hade en sån otroligt rolig vecka med er bland jobbiga finnar (får jag väl säga då jag själv är en) ''Problem, problem'', never ending fyrverkerier, ALLT för hög musik i en tom bar, Fanta lemon, pita gyros och många härliga skratt. Så tusen tack för en fin resa ! Hoppas vi gör om det igen snart. 
 
 
Livet enligt Liza | | Kommentera |
Upp